Biznesa filosofija

Rombouts kompānijas augstākās vērtības ir izcila kvalitāte, cieņa pret parasto ļaužu darbu un nepārtrauktas inovācijas, ar mērķi piedāvāt patērētājiem pašu labāko kafiju.
Labākās kafijas kvalitātes garantija
1. Kafijas pupiņu atlase
Augstas kvalitātes kafija sākas ar stingru plantāciju atlases procesu. Rombouts dod priekšroku Arabikas šķirnei, kas aug augstienēs, un plantācijām, kur augļi tiek lasīti ar rokām un pupiņas tiek iegūtas, izmantojot „slapjo” metodi.


2. Kvalitātes kontrole
Rombouts ir arī to nedaudzo kompāniju skaitā, kas nodarbojas ar kafijas grauzdēšanu, izmantojot trīs pakāpju izejvielu pārbaudi. Kafijas paraugi tiek degustēti laboratorijā pirms iepirkšanas, pēc piegādes un visbeidzot, pēc grauzdēšanas.


3. Grauzdēšanas māksla
Kafijas grauzdēšana- tā ir māksla. Tās mērķis ir maksimāli atklāt garšas īpašības, izmantojot siltuma apstrādi. Lai to panāktu, Rombouts izmanto tradicionālo metodi, kas aizņem visvairāk laika (līdz pat 16 minūtēm) un līdz ar to palīdz iegūt vislabākos rezultātus.


4. Vakuuma iepakojums
Lai saglabātu garšu un aromātu, kafija pēc grauzdēšanas tiek iepakota vakuuma iepakojumos. Lai sasniegtu augstākos rezultātus, ir nepieciešams ņemt vērā vairākus nozīmīgus faktorus...


Cieņa pret cilvēkiem
Ik gadu Rombouts kompānija pierāda savu uzticību pastāvīgas attīstības principam, it īpaši ar savu produktu līniju, kas atbilst Godīgas Tirdzniecības principam. Kafija ar Godīgas Tirdzniecības zīmi- tā ir kafija, kas iegūta Rombouts uz īpašiem noteikumiem.
Šajā skaitā ietilpst minimālā garantētā iepirkšanas cena, izmaksas par projektu attīstību vietējā sabiedrībā (kas demokrātiskā ceļā tiek sadalītas starp ražotājiem), kuru ietvaros vietējiem iedzīvotājiem tiek dota iespēja iegūt izglītību un medicīnas pakalpojumus, notiek infrastruktūras uzlabošana, kā arī tiek atbalstīti reģioni, kas cieš no ekoloģiskām problēmām.


Inovācijas- skats uz nākotni
Inovācijas projekti nodrošināja Rombouts kompānijai nepārtrauktu attīstību. It īpaši šo attīstību veicināja sistēmas 1,2,3 Spresso filtra izgudrošana. Arī šobrīd tiek izstrādāti vairāki projekti ar mērķi piedāvāt patērētājam vislabāko kafiju.